Bio

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein Moura  (1976) en naast mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in de Buitenschoolse Opvang ben ik vanuit mijn interesse voor mensen, persoonlijke ontwikkeling en groei, gezondheid en welzijn (2009) begonnen met het geven van yogalessen. Na het volgen van de hatha yoga docentenopleiding was het vlammetje aangewakkerd en ben ik ook een opleiding tot levenscoach en later paardencoaching gaan volgen . Als gediplomeerd yogadocente ben ik aangesloten bij de Vereniging voor Yogadocenten Nederland. Sinds juni 2014 ben ik ook gecertificeerd Dru Yoga docent en nadien heb ik nog een opleiding Guasha massagetherapie gevolgd. Met Puur Leven wil ik mij bezighouden met de dingen die er voor mij toe doen; mensen de eigen kracht laten (her)ontdekken, bijdragen aan balans en gezondheid in het dagelijks leven. Dit alles op een praktische en aardse manier zonder aan het groter geheel voorbij te gaan.

Opleidingen:

  • HBO Culturele Maatschappelijke Vorming; specialisatie Religie Ethiek en Zingeving, Hogeschool de Horst,  Driebergen, (diploma 2000)
  • Kinderyoga, Samsara  yogaopleidingen, Bilthoven, (diploma 2004)
  • Opleiding yogadocent, Stichting Yoga & Vedanta, Utrecht, (diploma 2010)
  • Opleiding Levenscoach, Sonnevelt Opleidingen, Zaltbommel, (diploma 2011)
  • Bijscholing Dru Yoga module I-IVvoor yogadocenten,  Dru Netherlands, Arnhem, 2011-2014
  • HBO Medische Basiskennis, Civas, Haarlem, 2012
  • Guasha massagetherapie, Santai opleidingen, Helmond, 2016
  • Sjamanistische Paardencoaching, Bitless and More, Venlo/Arnhem, 2016
  • jaarlijks bijscholingen, masterclasses, webinars en studieavonden van Dru Yoga, Dru Netherlands, Arnhem, 2014 – tot heden

Tevens volg ik regelmatig cursussen en workshops op het gebied van yoga, coaching en persoonlijke ontwikkeling zoals:  yoga & hardlopen, yoga & aplomb, yoga & verstilling, geweldloze communicatie, prana yoga flow, natuurcoaching, basiskennis persoonlijke coaching, chakra psychologie, quantum touch, creatief dagboekschrijven enzovoort. Ook intervisie en het lezen van vakliteratuur draagt bij aan mijn deskundigheidsbevordering.

Sinds 2016 ben ik mij tevens gaan richten op gezondheid en welzijn voor dieren. Kijk ook op de website van Dier&Wijs voor meer informatie.