Coaching

Wat is coaching?

Soms loop je even vast op een bepaald punt in je leven. Zelf kom je er niet meer uit en gesprekken met vrienden of familie leveren ook niets op en de psycholoog is nog een stap Lein Lokite ver. Op zo’n moment kan een coach uitkomst bieden. Heb je een vraag of een bepaald thema wat je wil uitwerken? Of wil je gewoon eens een luisterend oor? Dan kun je terecht bij Puur Leven.

Door middel van gesprekken, yoga en andere werkvormen proberen we helder te krijgen waar je groeipunten liggen, inzicht te krijgen in wat je verwachtingen en drijfveren in het leven zijn en welke persoonlijke kwaliteiten je  verder kunt ontplooien. Coaching helpt jou in beweging te komen en je eigen kracht te (her)vinden.

Wanneer kies je voor coaching?

Als je behoefte hebt aan wat hulp bij het op een rijtje te zetten van een aantal zaken. Het kan hier gaan om uiteenlopende vragen en onderwerpen zoals;

  • je ervaart op het moment veel stress
  • je voelt je vermoeid en lusteloos
  • je vraagt je af of je op je werk wel op je plek zit
  • je worstelt met je gezondheid
  • je relatie loopt niet lekker
  • je merkt dat je weinig zelfvertrouwen hebt
  • keuzes maken (voor jezelf) levert problemen op
  • je wilt beter kunnen omgaan met je hooggevoeligheid

Met dergelijke thema’s kun je aan het werk met coaching.

Dit vergt van jou moed, openheid, eigen verantwoordelijkheid, zelfonderzoek en enthousiasme om persoonlijk te groeien.

Ik zorg voor een luisterend oor, inspiratie, een positieve en onderzoekende houding, rust, ondersteuning en vertrouwen en persoonlijk maatwerk.

Hoe gaat coaching in zijn werk?

We zullen starten met een intakegesprek. Nadien bepalen we of het coachingstraject bos 150x200wordt voortgezet en maken vervolgafspraken over de gesprekken en de frequentie van de gesprekken (meestal eens in de 2 à 3 weken). Aan het begin van het traject bespreken we hoeveel sessies er nodig zijn. Dit aantal ligt meestal tussen de 5 en 8 keer.

Naast de gesprekken gebruik ik ook andere werkvormen als yoga, lichaamsgerichte technieken, visualisatie en meditatie, creatieve werkvormen en natuurcoaching.

Waar en wanneer?

De coachingsessies zullen plaatsvinden in Rossum (Gld.); soms aan de keukentafel, soms op de yogamat en soms buiten tijdens een wandeling door het rivierenlandschap. Hoe en wanneer de gesprekken plaatsvinden bepalen we in overleg en afhankelijk van wat er bij jou past.

Kosten

Het intakegesprek (drie kwartier tot een uur) kost € 30,-
De vervolggesprekken (een uur tot anderhalf uur) kosten € 65,- per gesprek.

Alle gesprekken dienen contant te worden betaald na afloop van de sessie.

Aanmelding

Voor meer informatie of voor het afspreken van een intakegesprek; voel je vrij om te bellen of te mailen.